tiistai 31. joulukuuta 2013

Hyvät kansalaiset. Med börjare!

Ympyrä sulkeutuu.

Kaukaisessa kaukaisessa tunturissa kauan kauan aikaa sitten eli humalainen Lima-Juho. Hän ei ollut ihan laatikon terävin veitsi, vaikka hyvin hurmaava herrasmies onkin. Lima-Juho houkuteltiin pahan oman ei-niin-herrasmiehen toimesta mukaan todella tyhmään vetoon, jossa tavoitteena oli löytää tuleva ex-vaimo.

Pimeän kätyri sai hommattua vaimonsa, Lima-Juho jäi ilman. Lima-Juho oli pettynyt. Miten ei naista löydy, vaikka hän on kaikkien naisten kosteahko päiväuni & koko suvun unelmavävy. Pahuuden paronin käskystä Lima-Juho joutui alistumaan kohtaloonsa ja kirjoittamaan ajatuksiaan naisettomuudesta koko vuoden ajan.

Eikä siinä vielä kaikki. Lima-Juholta vietiin ainoa mahdollisuus saada naisia tämän samaisen pellen ansiosta. Ei alkoholia- ei vaimoa. Lima-Juhon salainen ase oli viety, ei niitä naisia selvinpäin hurmata. Nyt kuitenkin tunturin juurelta on kantautunut galaksiin viestejä, että tämä herrasmies on taas humalassa. Kovin humalassa. Naiset, valmistautukaa!

Vaikka blogin säännöllinen pitäminen loppuu, Lima-Juhon faneilla ei ole syytä huoleen. Blogi ei kuole ennen kuin se vaimo löytyy.

-----------

Nyt vähän sit oikeesti settiä. Tän blogin kirjottaminen on antanu mulle aika paljon uusia ajatuksia, koska on joutunu vähä pohtii, et mitä siel omassa päässäki liikkuu. Oon tosi tyytyväinen, et lähdin tähän messiin.

Joudun ehk myöntää, et monet asiat, mitä oon kirjottanu on aikalailla yleistettyjä ja en tosiaan oo niiden kannalla. Toivottavasti kaikki on jo tajunnu sen tähän mennessä. Mun oma persoona ei myöskään ehkä oo välttämättä samanlainen kun tää blogipersoona.

Välil on myös ollu ongelmia mistä kirjottaa ja mistä ei. Oon pitäny koko vuoden aikalailla sellasta periaatetta, että itsestäni mä voin kirjottaa ihan mitä vaan, mut ongelma on ollu välil se etten haluu loukata muita ihmisiä niin oon joutunu harrastamaan pientä sensuuria hyvinkin paljon.

Loppuun viel pitää kiittää kaikkia, jotka on auttanu mua vuoden mittaan blogin kanssa.

Erityiskiitokset menee markkinointivastaavalle, jonka hommiin on kuulunu mm. Facebook -sivun ylläpito. Tosi hienoo duunia!

Muille kanssa isot kiitokset, jotka on auttanu ideoimaan aiheita tai muuten auttanu!










7 kommenttia:

  1. Herkkäää <3<3 kiitos! Kyllä se vaimo kohta löytyy!

    VastaaPoista
  2. mutta... "Tuleva ex vaimo"! Hyi! Kun oikea löytyy niin sen vierellä pysytään loppuelämä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cmon. Kaikki ei tarkota sitä miltä se näyttää.

      Poista
  3. No mitä nyt? Mistä etsit ladyseuraa tänä armon vuonna 2014?

    VastaaPoista
  4. Onks lima-juho kuollut nyt?

    VastaaPoista