sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Paskat vinkit miehille

Viikko vierähtäny ja taas ois aika kaivaa ne hyvät ideat, mitä on kehitelly koko viikon, sieltä takaraivosta. AINII, niitä ei oo. Onneks täl viikol sain sentää pientä tipsiä, et mistä kandeis lähtee skriivailee.

Cosmo on käyty jo läpi aikasemmin, ni tänää on sit ihan yleisesti erinäisistä miestenlehdistä poimittuja naisvinkkejä miehille & Lima-Juhon tosi analyyttinen mielipide kyseisistä upeista neuvoista.

1. "She’s Dressed to Impress: can’t take your eyes off her nearly-see-through dress? Don’t — she’s scantily clad for a reason."


Joo siis onhan täs ehkä jotain pientä faktjapohjaaki mukana. Naiset varmaan joskus pukeutuuki miellyttääkseen muita. Mut ei herranjumala. Ei se nyt oikein kuulu hyviin käytöstapoihin et kävelet metrin päässä jostain tuntemattomasta naisesta silmät liimautuneena sen takapuoleen tai et istut bussissa pää kenossa kohdistettuna siihen rintavarustukseen. Propsit siitä, jos tällä heruu.

2. “According to new research, the smell of toast is a serious mood booster.”


Okei mitä hittoa? Jos tälläsiä väitteitä on niin mä haluisin kyl nähdä mielelläni tän tutkimuksen. Miehet, vielä on aikaa kirjottaa joulupukille. Nyt ne leivänpaahtimet sinne toivomuslistaan. Itsehän lähden huomenna hakemaan semmosen neljän leivän paahtimen, pakkohan ton tuoksun on viel toimii paremmin mitä enemmän leipää paahtaa?

3. “The testicles of mice fed a yogurt diet were 5 percent bigger than those on a regular diet — and 15 percent bigger than mice fed a “junk food diet,” according to a new study out of MIT.”


A) Miks joku syöttää hiirille jogurttia?
B) Mistä se saa idean tutkia niiden kivesten kokoa?

En aio alkaa syömään kuitenkaan jogurttia. En myöskään suosittele erityisesti muille. Täs ois kyl hyvä spotti nyt Valiolle brändää vähä jogurttejaa uusiks.

Entäs sitte ku edelliset ei toimi? Kivekset ei kasvanu vaik kuinka mässytit sitä jogurttia? Naisia ei tuu ovista ja ikkunoista ku paahtoleivät on tulilla? Ei hätää, tähänki löytyy ratkasuja! Nää on kuulemma hauskoja asioita, joita tehdä naisen kanssa.

4. "Climb a volcano."


Saa vähä kivasti lämpöä suhteeseen ilmeisesti ku vaan menee ja kiipee tulivuorelle. Ei nyt varmaan taas tänkään superhyvän vinkin keksijä oo hiffannu et ei välttämättä oo jokaisen pariskunnan läheisyydessä tulivuoria. Tai et tää ois things to do -listalla ees missään lähelläkään kärkeä. Aktiiviset tulivuoret haiseeki pahalta. Ja jos ne ei oo aktiivisia ni what's the point?

5. "Take a home pregnancy test."


Ei tulis mulle ekana mieleen. "HEI KULTA. Toin sulle raskaustestin ni nähään onks pullat uunissa! Eiks ookki kiva?" Toivon, etten ikinä tapaa naista, jonka mielestä tämmönen on hauskaa yhdessä tekemistä. This shit is creepy.

6. "Remember that chores around the house count as foreplay... when you do them, that is."


Eli tarkottaako tää sit sitä, että mulla on aina optio saada, jos teen mitävaan kotitöitä? Kuin siistiä. Tähän vois joku sovinisti laittaa myös, että naisten tekemiä kotitöitä ei lasketa, koska naistenhan kuuluu by default tehdä niitä. Itse en kuitenkaan ole sitä mieltä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti