sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Pikkujoulu

Täl viikol sentää saanu jotai järkevää aikaseks. Enää ei nimittäin oo rangaistuksia! Tuli käytyy spinningissä ja sokkotreffeillä. Ei kyl kumpikaan oikee tuntunu rangaistukselta. Ois voinu keksii pahempiiki settei.

Spinning oli yllättävän jees. Tosin tän kans oli myös pienii pettymyksii. Tietenki etukäteen oletin, että meen sinne takariviin ottamaan edessä polkevia takapuolia kiinni. Kuitenkaa edessä sit ei ollu mitää kovin hyvää kinkkua, ni ei saanu polkumotivaatioo täysil päälle. 

Sokkotreffeillä oli kans tosi hauskaa. Siistii et löytyy naisia, jotka uskaltaa tehä tälläsii spontaanei juttui.

Pikkujoulukausi on täydes vaihees niinku aina tähän aikaa vuodesta. Joka kerta kun sattuu eksymään ulos ni baarit on täynnä kerran vuodessa alkoholia juovia keski-ikäsiä mammoja ja pappoja, jotka örveltää ihan täysii.

Mul ei oo henkilökohtasesti kokemusta firman pikkujouluista, mut aattelin silti neuvoa teitä miten siellä pitää toimia. Tai ainaki näin mä toimisin, jos olisin joskus tehny oikeita töitä. Lähetään siitä, et tärkee on saada pieni etulyöntiasema muita kohtaan. Käytännössähän tää tarkottaa sitä, et vaikka se viina on ilmasta ni kaikkee ei kandee juoda. Tällöin ku oot vähemmä kännissä ku muut ni sun tsäänssit paranee eksponentiaalisesti.

Mut sit keitä kannattaa yrittää? Riippuu kännistä, omasta ja targetin. Tietenki oletan, et jokainen itseään kunnioittava limanen asiantuntija on jo ränkänny jokaisen naisen etukäteen. Alkuillasta otetaan niitä parhaimpia naisia kohteiks. Kuitenki tietty aika usein voi olla ettei viel alussa natsaa ni kandee jättää ne parhat moovit kuitenki loppuillaks Semmost pient vähä sniikimpää lämppäyst vaa ettei oo liian selkeetä.

Sitte ku oot parin parhaan kans mogannu ni saat luvan juoda hieman alkoholia masennukseen. Promillejen kasvaessa siirrytään low value targetteihin. Sihteeri voi olla kuuma, mut siin on se ongelma, että jos siltä saa ni se kertoo vaan todennäkösesti, että aikasemmin kaikki muutki on saanu siltä. Humalassa kuitenki tää on ok.

Kuitenki voi myös tapahtua niin ettei sihteeriltäkään irtoo. Sit otetaan kaikista riskein targetti eli se pomon vaimo. Perinteikäs ja klassinen. Jos natsaa, ni tän jälkee voiki sit joko bondailla kivasti sen pomon kanssa ku teil on jotain yhteistä. Tai sit saa pakata kamansa ja vaihtaa duunia. 

Todennäkösint on anyways et tuut loppuillasta olee niin kännissä ettet tajuu mistää mitää ja päädyt jonkun baarin rumimman pubiruusun kans himaa. Sit itkettää aamulla. Ainakaa et oo ainoo, joka tekee jotain uskomattoman tyhmää firman pikkujouluis, ku se vähä niinku kuuluu asiaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti